Chinese koolstamppot met ananas

Chinese koolstamppot met ananas

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere variatie op de bekende stamppot: Chinese koolstamppot met ananas. De rookworst, spekjes en ananas geven een heerlijke smaak aan de stamppot. Simpel te bereiden, met een kleurrijk en smaakvol resultaat.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chinese koolstamppot met ananas op tafel.

  1. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Snijd de ananas in stukjes. Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Giet de aardappels af en stamp ze met de margarine en de mayonaise tot een smeuïge puree. Schep de Chinese kool erdoor en laat het op laag vuur goed doorwarmen.
  3. Bak intussen de spekjes uit. Schep de spekjes en de ananas door de stamppot en maak deze op smaak af met peper en zout.
  4. Snijd de rookworst in vieren. Schep de stamppot op borden en leg op elk bord een stuk rookworst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Ananas