Heerlijke mediterrane sperziebonen salade

Heerlijke mediterrane sperziebonen salade

Smulweb imageSmulweb

Verse sperziebonen, smaakvol in Italiaanse mediterrane stijl op jouw bord. Snel gegaard in zout water worden ze gecombineerd met tomaat, mosterd, honing, olijfolie, knoflook en balsamico, vervolgens bestrooit met pecorino of een andere harde kaas. Bon appétit!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Heerlijke mediterrane sperziebonen salade op tafel.

  1. Was de verse sperziebonen en snijd ze in stukken van ongeveer 5 cm. Neem een pan en vul deze met zout water en kook de bonen beetgaar in 8 minuten.
  2. Was de tomaat en snijd deze in partjes. Halveer de cherrytomaten en pers de knoflook. Giet de bonen af, spoel ze af met koud water zodat ze niet verder garen.
  3. Doe de lauwwarme bonen in een schaal en meng ze met de tomaten, knoflook, mosterd, honing, olijfolie, peper en zout, tijm en balsamico azijn.
  4. Rasp tot slot Pecorino of een andere harde kaas erover. Dit is erg lekker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Salade Sperziebonen