- 150 g Sugarsnaps
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Heerlijke tjap tjoy met garnalen smullen op tafel.
- Laat garnalen ontdooien.
- Breng een pan met kokend zout water aan de kook en blancheer de broccoli roosjes gedurende 4 minuten. Spoel af met koud water en laat uitlekken.
- Snij de wortel en paprika julienne, snipper de uien, pers de knoflook, snij de prei in dunne ringen en de champignons in dunne plakjes. Was de sugarsnaps.
- Bekijk de garnalen en verwijder indien nodig het darmpje. Was de garnalen en dep ze droog met keukenpapier.
- Verhit 2 el olie in de wok op hoog vuur en roerbak de garnalen gedurende 2 minuten. Haal ze uit de wok en zet ze apart.
- Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de broccoli, wortel, paprika, geperste knoflook, prei en champignons gedurende 6 minuten. Voeg vervolgens de sugarsnaps en tauge toe en wok nog 2 minuten.
- Blus af met de bouillon en breng op smaak met suiker, gemberpoeder en sojasaus en peper tot de juiste smaak is bereikt.
- Voeg de garnalen toe en verwarm nog even mee. Serveer heet.