- 175 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Zuid indiase viscurry op tafel.
- Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en fruit hierin de ui tot goudgeel.
- Voeg de paprikareepjes, verse chilipeper, knoflook en mosterdzaadjes toe en bak gedurende 2-3 minuten.
- Voeg de gemalen koriander, kurkuma, chilipoeder en verse gemberwortel toe en roerbak 1 minuut.
- Schenk de kokosmelk en het water erbij, breng onder af en toe roeren aan de kook, zet het vuur laag en laat 8-10 minuten zachtjes pruttelen tot licht ingedikt.
- Breng op smaak met zeezout of vissaus en voeg de stukken kabeljauw toe, schep voorzichtig om.
- Zet het vuur zo laag mogelijk, doe een passend deksel op de wok en laat de curry 4-5 minuten zachtjes smoren.
- Bak in de tussentijd de sjalotjes goudbruin en knapperig in de kleine koekenpan.
- Strooi de gebakken sjalotjes en een handvol verse korianderblaadjes over de viscurry.