- 45 g Italian Blend voor Lasagne
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Asperges met pasta zalm en garnalen uit de oven op tafel.
- Schil de asperges en snijd ze in stukjes van 2 cm. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Bestrooi de zalm en garnalen met de kruidenmix van Verstegen en besprenkel met olijfolie.
- Breng in een grote pan water met een klontje boter aan de kook en voeg de asperges, courgette, paprika en fusilli toe. Laat ongeveer 10 minuten koken en laat daarna goed uitlekken.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de zalm en garnalen apart in koekenpannen.
- Maak de sausmix voor lasagne volgens de instructies, maar vervang melk, slagroom en water door de mix.
- Vet een ovenschaal in en haal de zalm van de huid.
- Doe de groenten in de ovenschaal en meng de zalm en garnalen erdoorheen.
- Verdeel de sausmix over de schaal en bestrooi met geraspte kaas. Bak 30-40 minuten op 200 graden.
- Eet smakelijk!