Griekse scrambled eggs (roerei) met feta

Griekse scrambled eggs (roerei) met feta

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke, gezellige en romige Griekse scrambled eggs (roerei) met feta, tomaten en ui. Perfect voor een ontbijt, brunch of lunch. Serveer op brood, geniet en waan jezelf in het zonnige Griekenland!

10 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Griekse scrambled eggs (roerei) met feta op tafel.

  1. Doe eieren in een schaal en kluts ze goed door elkaar. Hak tomaten, ui, plakjes bacon en feta in blokjes.
  2. Verwarm olie of boter in een wok. Bak gesnipperde ui, bacon en tomaten gedurende 2 minuten roerend.
  3. Voeg feta blokjes toe en schenk ei mengsel erbij. Bak alles 5 minuten door tot het ei gestold is.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer warm op brood en geniet ervan! KOOKTIP: Als je Turkse roerei wilt, vervang dan de bacon door gesnipperde sucuk, een pikante Turkse knoflookworst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Scrambled eggs