Wraps met gerookte zalm rucola en mierikswortelcreme

Wraps met gerookte zalm rucola en mierikswortelcreme

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk gerecht van gerookte zalmfilet op wraps met rucola, tuinkers, paprikareepjes en een pittige saus van mierikswortel en crème fraîche. Gemakkelijk te bereiden en perfect voor een snelle lunch of licht diner.

25 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Wraps met gerookte zalm rucola en mierikswortelcreme op tafel.

  1. Was en halveer de paprika's. Snijd ze doormidden en verwijder zaad en zaadlijsten. Snijd de paprikahelften in reepjes. Haal de rucola uit de zak, was het en droog het. Verwijder dikke stengels.
  2. Haal de tuinkers uit het kartonnen bakje, was het en droog het. Bak de tortilla's kort in de oven (of in de pan met olijfolie) zoals op de verpakking staat.
  3. Maak de saus. Doe creme fraiche in een schaal en roer de mierikswortel erdoor. Breng op smaak met peper en zout en proef de saus.
  4. Beleg de tortilla's met een dun laagje saus en vervolgens met rucola en tuinkers. Leg er twee dunne plakjes gerookte zalmfilet op en daarover de paprikareepjes in twee kleuren. Daarover weer een laagje saus.
  5. Rol de tortilla's strak op en halveer ze met een scherp koksmes. Zet ze op een bord. Garneer het bord met het restje rucola en eventueel met gehalveerde cherrytomaten.
  6. Eet de tortilla's meteen op en bewaar ze anders koel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps