Traditionele spaghetti aglio e olio

Traditionele spaghetti aglio e olio

Smulweb imageSmulweb

Deze traditionele spaghetti aglio e olio is binnen no-time op tafel getoverd! De pasta kook je in 10 minuten gaar, waarna je 'm aftopt met een geurige mix van knoflook, peper, peterselie en olijfolie. Genieten maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Traditionele spaghetti aglio e olio op tafel.

  1. Breng in een ruime pan water en een theelepel zout aan de kook.
  2. Voeg de spaghetti toe en kook de pasta in ca. 10 minuten gaar. Roer af en toe.
  3. Klop de knoflook, peper en peterselie door de olie.
  4. Giet de pasta snel af in een vergiet en doe direct terug in de pan (de pasta moet zo heet mogelijk blijven). Roer er de gekruide olijfolie door en breng het gerecht op smaak met een beetje zout.
  5. Verdeel de pasta over diepe borden. Strooi er eventueel een beetje Parmezaanse kaas overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta