Roergebakken rundvleesplakjes met tzatziki

Roergebakken rundvleesplakjes met tzatziki

Smulweb imageSmulweb

Rundvleesplakjes met gyroskruiden kort roerbakken en serveren met zelfgemaakte tzatziki van yoghurt, knoflook en komkommer. Dat wordt smullen van de Griekse keuken!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3.5 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Roergebakken rundvleesplakjes met tzatziki op tafel.

  1. Bestrooi de rundvleesreepjes met de gyros kruiden en laat dit ca. 10 minuten intrekken.
  2. Maak intussen de tzatziki. Doe de yoghurt in een kom en pers het knoflookteentje erboven uit. Snijd de halve komkommer in de lengte door de midden, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en rasp de komkommer boven de yoghurt. Roer door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de vloeibare margarine en wacht tot de grote bellen verdwenen zijn. Roerbak de runderreepjes in ca. 5 minuten bruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen