- 1 Gele paprika
- 200 g Saint-nectaire
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Quinoa burger op tafel.
- Meng de mascarpone, mosterd, paprika en bieslook voor de saus.
- Meng het citroensap met 100ml olijfolie en leg de knoflook, paprika en courgette erin. Marineer ze gedurende 5 minuten, laat ze uitlekken en grill ze 10 minuten in een pan op medium vuur. Bestrooi met zout en peper.
- Kook de quinoa gedurende 15-20 minuten in 100ml water. Prak de bonen met een vork. Meng alle ingrediënten voor de quinoa-gehakt en vorm er 4 koekjes van 10cm van. Bak ze zachtjes 4 minuten per kant in een pan met olijfolie.
- Terwijl je de burgers verhit, leg je de broodjes 1 minuut onder de gril (snijkant omhoog) tot ze goudbruin zijn. Snijd de saint-nectaire in plakjes. Leg ze in een aardewerk schaaltje op laag vuur. Laat de kaas zacht worden.
- Verdeel de saus over de onderste helft van het broodje. Leg er de quinoa-koekjes op en voeg de kaas, paprika en courgette toe. Klappen de broodjes dicht en serveren.