Nasi goreng met paksoi

Nasi goreng met paksoi

Smulweb imageSmulweb

Kruidige nasi goreng met mals vlees, knapperige paksoi, paprika en tauge. Serveren met gebakken eitje en sambal. Gemakkelijk en snel gerecht vol smaak.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Nasi goreng met paksoi op tafel.

  1. Indien nodig rijst koken volgens recept.
  2. Zet het vlees in marinade met vijfkruiden poeder en oestersaus.
  3. Maak de rode paprika schoon en snijd deze in stukjes.
  4. Snijd paksoi in grove stukken, was en droog deze.
  5. Bak het vlees met olie in een aparte pan, voeg een beetje water toe en laat het 30 minuten stoven.
  6. Wok de paprika en paksoi in wokolie en voeg als laatste de tauge toe.
  7. Apart op een bord wegzetten.
  8. Verwarm in een wok olie, trassi en boemboe. Laat het paar minuten bakken en voeg dan de rijst toe. Roerbak de rijst en breng op smaak met sambal en eventueel sojasaus.
  9. Bak 2 eieren in een pannetje met zout en peper.
  10. Schep de groenten langs de rand van de wok. Plaats het vlees in het midden en leg de gebakken eieren ernaast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Nasi goreng