- 10 Portobello
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Portobello gevuld met asperges parma ham en pecorino op tafel.
- Was en schil de asperges en snijd ze in kleine stukjes.
- Snijd de Parma ham in reepjes. Rasp de Pecorino.
- Bak de portobello-s eventjes om en om in een beetje olijfolie. Leg ze op wat keukenrol om het vet eruit te laten druipen en leg ze daarna in een ovenschaal.
- Bak de aspergestukjes ongeveer 5 tot 10 minuten in de koekenpan. Voeg er de reepjes ham aan toe en laat nog een paar minuten meebakken.
- Schep het mengsel in de portobello-s en doe er een hoopje geraspte kaas bovenop. Gratineer het ongeveer 15 minuten in de oven op 180 graden.
- Verdeel intussen de sla over de borden en garneer met de vinaigrette, de tomaatjes en de pijnboompitten. Leg er de portobello-s bovenop.