Licht gebakken worteltjes met verse gember en citroen

Licht gebakken worteltjes met verse gember en citroen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk, licht gebakken worteltjes met verse gember en citroen. Roergebakken in een wok en op smaak gebracht met peterselie, citroensap, peper, en zout. Serveer met een heerlijk stukje vers brood en geniet.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Licht gebakken worteltjes met verse gember en citroen op tafel.

  1. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in schuine stukjes.
  2. Schil de gemberwortel en snijd deze superfijn.
  3. Rasp de schil van de citroen en pers de citroen uit.
  4. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de gember en worteltjes al omscheppend beetgaar.
  5. Voeg de geraspte citroen en 1 eetlepel citroensap toe.
  6. Maak op smaak met versgemalen peper en zout.
  7. Roer de gehakte peterselie en het klontje boter door de worteltjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Citroen