- 380 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Vezelrijk bruinbrood van haver op tafel.
- Bekleed het bakblik met bakpapier.
- Meng de gist met lauw water.
- Doe de Lisa's Choice Bruinbroodmix met Haver in de keukenmachine met deeghaak.
- Voeg een ei toe en zet de keukenmachine aan.
- Voeg nu langzaam het gist-watermengsel toe terwijl de machine door mengt.
- Voeg nu ook geleidelijk de olie toe en meng goed.
- Schep de massa in het bakblik met bakpapier, dek het af met een theedoek en laat 30-40 minuten rijzen.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Zet na het rijzen het bakblik in de voorverwarmde oven (zonder theedoek) en bak het Bruine brood voor 35-40 minuten.
- Haal het brood uit de oven en laat het afkoelen op een rek.
- Geniet ervan! Als je brood te groot vindt, kun je een gedeelte invriezen.