Halloween hamburgers

Halloween hamburgers

Smulweb imageSmulweb

Deze Halloween hamburgers zijn lekker griezelig én lekker. De broodjes zijn gevuld met sappige hamburgers, kaas, tomaat en augurk, afgemaakt met ketchup en een blaadje basilicum. Echte blikvangers zijn de oortjes van wortel en de peperkorrels als pupillen. Eet smakelijk!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Halloween hamburgers op tafel.

  1. Rooster de hamburgers in een koekenpan met wat boter of olie tot ze mooi bruin zijn.
  2. Snijd twee hamburgerbroodjes doormidden. Besmeer de onderste helft met 1 el mayonaise per broodje.
  3. Snijd de augurk en tomaat in schijfjes en maak met een mes kartels in één zijde van de kaasplakjes.
  4. Leg de hamburgers op de onderste helft van de broodjes.
  5. Leg hierop de plak kaas, zodat de kartels naar buiten steken.
  6. Leg op de kaas een paar plakjes tomaat en augurk.
  7. Knijp wat tomatenketchup op de kaas, zodat er aan beide zijden wat ketchup uitloopt (zie foto). Leg op de ketchup wat blaadjes basilicum.
  8. Doe het bovenste kapje op het brood en maak met een mes twee kleine gleufjes op ieder kapje. Doe hierin de plakjes augurk.
  9. Druk in ieder plakje augurk een peperkorreltje, dit is de pupil.
  10. Snijd vier driehoekjes uit een wortel, dit worden de oortjes. Maak kuiltjes in de broodjes en druk de wortels erin.
  11. Smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees