Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Ravioli in romige kaassaus op tafel.
- Laat de margarine smelten in de pan, voeg dan de bloem toe en blijf roeren met de garde tot een egale massa ontstaat. Laat de bloem even garen maar niet bruin worden.
- Voeg geleidelijk melk en room toe aan de deegbal en blijf op laag vuur de bechamelsaus glad roeren. Laat de saus 5-10 minuten langzaam doorkoken en blijf roeren.
- Breng de saus op smaak met zout, peper en een beetje nootmuskaat. Voeg de parmezaanse kaas toe aan de saus. Vers geraspt is het lekkerste.
- Bak de spekjes uit en doe het spek in een kommetje, giet het overtollige vet weg. Fruit in dezelfde pan de prei en voeg daarna de spekjes weer toe.
- Kook ondertussen de ravioli in kokend water met een bouillonblokje in 4 minuten gaar. Giet de ravioli af en voeg het spek/prei mengsel toe aan de ravioli.
- Meng de kaassaus door de ravioli en dien gelijk op. Serveer met een frisse tomatensalade.