Recept uit de film chef mojo pork cubanos

Recept uit de film chef mojo pork cubanos

Smulweb badgeSmulweb

Smeltende Zwiterse kaas en gegrild varkensvlees in een knapperige baguette besmeerd met mosterd, een klassieker die zeker niet teleurstelt! Een snelle en makkelijk te maken snack voor een gezellig avondje.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1500 g Varkensgebraad

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Recept uit de film chef mojo pork cubanos op tafel.

  1. Verhit een grote gietijzeren grillplaat of tosti-ijzer. Bak de plakken ham ongeveer 1 minuut op de bakplaat op matig vuur. Draai ze regelmatig om tot ze bruine randjes krijgen en leg de plakken vervolgens op een bord.
  2. Smeer een beetje boter op de zijden van de baguette en leg ze vervolgens 1 tot 2 minuten op de grillplaat tot ze lichtbruin zijn. Besmeer de baguettes daarna royaal met mosterd.
  3. Beleg de baguettes met ham, het varkensvlees, de Zwitserse kaas en de augurken.
  4. Bestrijk de buitenkant van de baguettes met boter en leg ze op de grillplaat of in een tosti-ijzer. Bak de baguettes op een matig vuur tot de kaas is gesmolten en ze bruin en krokant zijn aan de buitenkant. Doe dit 3 minuten per kant op een bakplaat of 3 minuten in totaal in een tosti-ijzer.
  5. Snijd de Cubanos doormidden en serveer ze warm. Eet smakelijk!
eet smakelijk