Heerlijk gemakkelijk kan niet mislukkenzachte gembertaart

Heerlijk gemakkelijk kan niet mislukkenzachte gembertaart

Smulweb imageSmulweb

Deze zachte gembertaart kan niet mislukken! Combineer boter, suiker, ei en room met gembersnippers en gembernat. Voeg bloem & bakpoeder toe, en bakken maar. Heerlijk gemakkelijk!

25 min bereiden

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijk gemakkelijk kan niet mislukkenzachte gembertaart op tafel.

  1. Vet een bakvorm in en bestrooi met bloem. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Klop boter, suiker en ei door elkaar. Klop vervolgens de room erdoor. Voeg de gembersnippers en het gembernat toe en roer alles goed door.
  3. Voeg beetje bij beetje het (gezeefde) bloem + bakpoeder of het zelfrijzend bakmeel toe. Niet meer mixen, maar voorzichtig omscheppen tot het is opgenomen.
  4. Doe het deeg in de ingevette vorm en bak het taartje 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  5. Laat het taartje afkoelen voordat je het stort.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Appel