Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Gevulde zoete puntpaprika met bimi op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 C.
- Snijd de puntpaprika's door midden zodat er een 'bootje' ontstaat, met de bolste kant onder.
- Breng water aan de kook en laat de puntpaprika's 5 minuten koken (draai halverwege om als ze uitsteken). Laat de bimi's even meekoken.
- Laat de puntpaprika's en bimi's even uitlekken.
- Vet de ovenschaal in met olie en leg de puntpaprika's erin.
- Verdeel de bimi's in de puntpaprika's.
- Leg met een theelepel een paar dotjes crème fraiche tussen de bimi's.
- Bestrooi met zout en peper en voeg eventueel kruiden naar smaak toe.
- Sprenkel nog wat olijfolie over het gerecht.
- Strooi de geraspte kaas eroverheen. Plaats de schaal in de oven en laat het gerecht ongeveer 20 minuten garen.