Muffuletta sandwiches

Muffuletta sandwiches

Smulweb imageSmulweb

Beleg een focaccia met sla, tomaat, salami, provolone kaas, gegrilde paprika en olijven en leg de andere focaccia helft erop. Even door midden snijden en smullen maar! Extra lekker als je 'm even in de oven opwarmt tot de kaas gesmolten is.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Provolone

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Muffuletta sandwiches op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de focaccia 6 tot 8 minuten.
  2. Snijd de olijven en paprika in fijne blokjes. Snijd de tomaat in dunne plakjes.
  3. Snijd de onderkant en de bovenkant los van elkaar, zodat de focaccia belegd kan worden.
  4. Leg eerst wat sla op de onderkant, vervolgens de plakjes tomaat, de salami, de provolone kaas, de salami, de gegrilde paprika en als laatste de olijven. Leg de bovenkant van de focaccia hier weer bovenop.
  5. Snijd voor het eetgemak nog een keer door de helft in de breedte.
eet smakelijk