Kalkoentournedos met pittige mangosaus

Kalkoentournedos met pittige mangosaus

Smulweb imageSmulweb

Een exotische avondmaaltijd op tafel zetten? Maak dan deze kalkoentournedos met pittige mangosaus. Gebruik mangopuree, rozijnen, en tabasco voor een perfecte mix van zoet en pittig. Garneer vervolgens met mangoschijven en peterselie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Kalkoen tournedos
  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kalkoentournedos met pittige mangosaus op tafel.

  1. Schil de mango. Snijd er 6 mooie plakken van en pureer de rest van het vruchtvlees met de staafmixer.
  2. Wrijf de kalkoentournedos in met zout, peper en 1/2 mangochutney. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in ca. 8 minuten bruin. Leg ze op twee borden en houd ze warm.
  3. Roer de mangopuree, de rest van de mangochutney, de rozijnen en 1/2 el water door het bakvet en breng het aan de kook. Roer de olie erdoor en breng de saus op smaak met zout en enkele druppels tabasco.
  4. Schenk de saus over en naast de kalkoentournedos. Garneer met de mangoschijven en toefjes peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Sauzen Mango