Gebakken mie met garnalen op zn thais

Gebakken mie met garnalen op zn thais

Smulweb imageSmulweb

Gebakken mie met garnalen op z'n Thais. Met noedels, wortels, garnalen, roerei, tamarinde en koriander. Een smaakvol gerecht bereid in een wok. Voeg de taugé, cashewnoten en lente-ui toe en binnen 5 minuten serveer je dit noodle gerecht met knapperige groenten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 0.75 g Jumbo Cayenne Pepers Pittig

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken mie met garnalen op zn thais op tafel.

  1. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking en spoel af met koud water. Snijd de wortels en lente-ui. Hak knoflook en koriander (evt. peper) en maak roerei van de eieren. Maak een sausje van tamarinde, tomatenketchup, vissaus en cayennepeper.
  2. Verhit olie in een wok en fruit hierin de knoflook. Voeg eerst de wortel en daarna de garnalen toe en wok dit nog 1 tot 2 minuten. Voeg dan het roerei toe en verwarm dit.
  3. Voeg de noedels en het sausje toe en roerbak totdat de noedels warm worden. Voeg dan de taugé en lente-ui toe.
  4. Voeg als laatste de cashewnoten en koriander toe en wok het geheel nog ongeveer 5 minuten zodat alles goed warm is, maar zorg ervoor dat de groenten nog knapperig blijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Mie