Chocolade-pistache zandkoekjes

Chocolade-pistache zandkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Zet vanmiddag deze chocolade-pistache zandkoekjes op tafel. Heerlijk krokant van buiten en lekker smeuïg van binnen met een crunch van pistachenootjes. Het recept van deze kleine verwennerijen vind je in de link.

25 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chocolade-pistache zandkoekjes op tafel.

  1. Klop de boter met de poedersuiker en het zout. Voeg het ei toe, daarna de bloem en de cacaopoeder. Roer de pistachenootjes erdoor. Laat 1 uur in de koelkast rusten.
  2. Rol het deeg op tot worsten. Snijd de worsten in plakken van 5 mm.
  3. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  4. Leg de koekjes op een bakplaat. Zet ze ongeveer 12 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Zandkoekjes