- 250 g Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Ouderwets lekkere hachee op tafel.
- Laat in de braadpan de margarine smelten en bak hierin het vlees bruin.
- Bak de uien in een aparte koekenpan in een stukje margarine tot ze glazig en lichtbruin zijn.
- Voeg de uien toe aan het vlees, samen met een beetje zout, peper, nootmuskaat, kruidnageltjes en laurierblaadjes. Voeg ook een schepje suiker en een scheutje azijn toe om het vlees mals te maken. Giet er vervolgens wat water bij totdat het geheel net onderstaat.
- Breng het geheel aan de kook en zet daarna het vuur laag. Plaats de deksel schuin op de pan en roer af en toe om eventuele aanzetting te voorkomen.
- Laat het geheel tussen de 1 en 2 uur sudderen, afhankelijk van de malsheid van het vlees. Proef af en toe een stukje vlees om te controleren of het gaar is.
- Eet smakelijk!