Gebakken ananas met rozemarijn honing en kaneel

Gebakken ananas met rozemarijn honing en kaneel

Smulweb imageSmulweb

Verfrissend en heerlijk als toetje. Gebakken ananas met rozemarijn honing en kaneel! Ananas zacht gebakken in koekenpan, gebakken met honing, kaneel en een vleugje rozemarijn.

15 min bereiden

dessert

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken ananas met rozemarijn honing en kaneel op tafel.

  1. Snijd boven- en onderkant van de ananas. Zet hem rechtop en snijd met een groot mes van boven naar beneden de schil eraf. Schil zo dat je alle bruine plekjes meeneemt. Snijd de ananas nu in plakken en steek de kern eruit, gaat goed met een appelboor maar ook met een mes.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de ananasplakken zachtjes aan.
  3. Schenk de honing erbij en strooi de kaneel en de gehakte rozemarijn erover. Bak een paar minuten per kant.
  4. Als de ananas mooi bruin is, serveer je hem en giet je de honingboter erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Ananas