Mokka ijstaart met baileys en chocolade

Mokka ijstaart met baileys en chocolade

Smulweb imageSmulweb

Deze feestelijke mokka ijstaart met Baileys en chocolade is een must-have voor bij de koffie. Gemaakt met schuimpjes, nougatinenootjes, stukjes chocolade, likeur en heerlijk romige vanillevla. Een traktatie om van te smullen!

15 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Jumbo Schuimkransjes roze & wit
  • 100 ml Kahlúa koffielikeur

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Mokka ijstaart met baileys en chocolade op tafel.

  1. Klop de slagroom stijf.
  2. Bekleed een vorm met bakpapier.
  3. Meng vanillevla en espressopoeder goed door elkaar.
  4. Voeg schuimpjes, het grootste deel van de nougatinenootjes, stukjes chocolade en likeur toe aan het vanillevla mengsel.
  5. Schep voorzichtig de stijfgeklopte slagroom erdoorheen.
  6. Giet alles in de vorm en laat het geheel minimaal een nacht invriezen.
  7. Garneer de taart met de overgebleven nougatinenootjes en chocolade, en eventueel wat slagroom uit een spuitbus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Chocolade Ijstaart Chocolade maken