Granola de cruesli die elke dag mag

Granola de cruesli die elke dag mag

Smulweb imageSmulweb

Maal amandelen en pecans in de keukenmachine, voeg kokosolie en kaneel toe. Bak vervolgens de granola in de oven. Lekker met rozijnen of moerbeibessen.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Granola de cruesli die elke dag mag op tafel.

  1. Bekleed een ovenschaal of bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Maal de amandelen en pecans fijn in de keukenmachine of met een vijzel. Maal het niet te fijn een beetje bite is wel lekker!
  3. Doe dan alle overige ingrediënten (behalve de rozijntjes en de kaneel) in een grote kom/bak en mix alles goed door elkaar.
  4. Smelt nu de kokosolie met de kaneel samen en voeg de natuurlijke zoetmaker toe.
  5. Wanneer dit goed is samengesmolten meng je de kokosolie en kaneel goed door de droge ingrediënten heen.
  6. Schep het granola mengsel in je ovenschaal of op de bakplaat (met bakpapier, niet vergeten!).
  7. Bak de granola in de oven voor ongeveer 40 minuten. Roer af en toe de granola door zodat alle granola ingrediënten gelijk geroosterd worden en niet verbranden.
  8. Na 40 minuten de granola eerst goed laten afkoelen. Voeg als laatste de rozijntjes of moerbeibessen toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Granola