Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Granola de cruesli die elke dag mag op tafel.
- Bekleed een ovenschaal of bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 175°C.
- Maal de amandelen en pecans fijn in de keukenmachine of met een vijzel. Maal het niet te fijn een beetje bite is wel lekker!
- Doe dan alle overige ingrediënten (behalve de rozijntjes en de kaneel) in een grote kom/bak en mix alles goed door elkaar.
- Smelt nu de kokosolie met de kaneel samen en voeg de natuurlijke zoetmaker toe.
- Wanneer dit goed is samengesmolten meng je de kokosolie en kaneel goed door de droge ingrediënten heen.
- Schep het granola mengsel in je ovenschaal of op de bakplaat (met bakpapier, niet vergeten!).
- Bak de granola in de oven voor ongeveer 40 minuten. Roer af en toe de granola door zodat alle granola ingrediënten gelijk geroosterd worden en niet verbranden.
- Na 40 minuten de granola eerst goed laten afkoelen. Voeg als laatste de rozijntjes of moerbeibessen toe.