- 90 g Muesli 4 Granen
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Gezonde chocolade muesli met superfood op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Prak de banaan met een vork of gebruik een staafmixer. Smelt de 2 eetlepels kokosolie even in een pannetje en doe dit bij de banaan in een kom.
- Breek de noten en voeg deze samen met de andere ingrediënten bij de banaan en kokosolie. Meng en kneed dit goed zodat het een plakkerig geheel wordt.
- Vouw een stuk bakpapier in de cakevorm en doe hier het plakkerige mengsel in. Verspreid het mengsel geleidelijk en druk het aan met de bolle kant van een lepel.
- Zet de cakevorm 25 minuten in de oven.
- Smelt voor de chocoladetopping 2 eetlepels kokosolie in een pannetje op laag vuur. Voeg rauwe cacaopoeder toe en roer tot een glad mengsel. Zorg dat het mengsel niet kookt.
- Haal de cakevorm uit de oven en laat deze 5 minuten afkoelen. Laat het pannetje met chocolademengsel op de warmtebron staan.
- Haal de grote reep uit de vorm en leg deze op een snijplankje. Snijd de grote reep in kleinere repen met het bakpapier eronder.
- Giet voorzichtig het chocolademengsel over de repen op het bakpapier.
- Zet de repen een uur in de vriezer zodat de chocolade hard wordt. Bewaar de repen in de koelkast en laat ze op temperatuur komen voordat je ze op eet.