Bladerdeeg gevuld met gehakt en feta

Bladerdeeg gevuld met gehakt en feta

Smulweb imageSmulweb

Bladerdeeg gevuld met gehakt en feta is een lekkere traktatie, perfect voor elke gelegenheid. Gehakt rul bakken, feta kruimelen, oregano snijden. Het resultaat is heerlijk knapperig.

25 min bereiden

borrel

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bladerdeeg gevuld met gehakt en feta op tafel.

  1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Bak het gehakt rul en laat uitlekken.
  3. Verkruimel de feta boven het gehakt en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de verse oregano fijn en meng door het gehaktmengsel.
  4. Haal het plastic van de plakjes bladerdeeg en steek uit elk plakje 2 rondjes met een vormpje. Leg de rondjes op een bakplaat met bakpapier en doe daarop wat vulling.
  5. Leg een lollystokje op het bladerdeeg en smeer de randjes in met een beetje water. Leg het tweede plakje op de vulling en druk de randjes aan met een vork (het stokje zit nu tussen de 2 plakjes bladerdeeg).
  6. Bestrijk de hapjes met een geklutst eitje en strooi er wat gedroogde oregano op.
  7. Bak de hapjes tot ze gaar en goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Bladerdeeg