Kippendijen met dikke ketjap

Kippendijen met dikke ketjap

Smulweb imageSmulweb

Maak je kippendijen extra smeuïg en lekker met Go-Tan Dikke Ketjap rode peper. Zorg dat je de hitte van de barbecue laag hebt als je de kippendijen gaat bereiden. Het is belangrijk dat de ketjap karameliseert en niet verbrandt. Regelmatig omdraaien en bakken totdat de kip gaar is.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kippendijen met dikke ketjap op tafel.

  1. Marineer de kippendijen met Go-Tan Dikke Ketjap rode peper.
  2. Leg de kippendijen op de barbecue waar de hitte laag is
  3. de ketjap moet karameliseren en niet verbranden.
  4. Draai de kippendijen regelmatig om en bak totdat de kip gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte