Gevulde aardappelen met ham en kaas

Gevulde aardappelen met ham en kaas

Smulweb imageSmulweb

Gevulde aardappelen met ham en kaas. Hol de aardappel uit en combineer het met Parmezaanse kaas, boter, melk, fijngehakte ham, peper en zout. Vul de aardappelen met deze smakelijke mix en bestrooi met geraspte ovenkaas. Bak de aardappelen tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Perfect als bijgerecht.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gevulde aardappelen met ham en kaas op tafel.

  1. Aardappelen voorkoken in de oven of in water.
  2. Oven: Was de aardappelen goed, droog ze met een doek en wikkel ze in aluminium folie. Bak ze in de oven op 180 graden voor ongeveer 60 minuten.
  3. Water: Was de aardappelen schoon onder stromend water en kook ze in gezouten water gedurende 25-30 minuten, afhankelijk van grootte en type van de aardappelen. Giet ze af en laat ze afkoelen.
  4. Hol de aardappel uit aan de bovenkant met behulp van een lepel. Wees voorzichtig zodat ze niet breken.
  5. Prak het aardappelmengsel dat we hebben verwijderd met behulp van een vork. Meng deze puree met de Parmezaanse kaas, boter, melk, fijngehakte ham, peper en zout en voeg de fijngesneden bieslook naar smaak toe.
  6. Vul de aardappelen goed met het mengsel en bestrooi met geraspte ovenkaas.
  7. Bak de aardappelen gedurende een paar minuten op 200 graden totdat de kaas is gesmolten en gegratineerd is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas