Glutenvrije vegetarische wrap

Glutenvrije vegetarische wrap

Smulweb imageSmulweb

Deze glutenvrije vegetarische wrap is perfect als lunch of als lichte maaltijd. Gevuld met frisse paprika reepjes, roomkaas, mango-chutney, kaas en sla. Rol hem op en geniet er van!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Glutenvrije vegetarische wrap op tafel.

  1. Snij de paprika in smalle, lange reepjes. Deel de sla in afzonderlijke blaadjes.
  2. Meng de roomkaas met de mango-chutney, het zout, de peper en het paprikapoeder. Bestrijk daarmee de wraps.
  3. Leg de plakjes kaas en slablaadjes daarop. Leg de paprikareepjes in het midden op de wraps.
  4. Leg de randen rechts en links over de vulling en rol de roti beginnend aan een kant zo op dat de vulling helemaal ingesloten is.
  5. Halveer hem eventueel schuin, verpak hem goed als u hem mee wilt nemen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps