- 200 g Geraspte cheddar
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Hamburgers gevuld met bacon en blauwe kaas op tafel.
- Bak de uien in een koekenpan in spekvet, boter en olijfolie op middelhoog vuur tot gekarameliseerd. Breng op smaak met zout, peper en suiker en bak dit gedurende 30-45 minuten.
- Zeef de uien om het overtollige vet te verwijderen.
- Meng in een kom de spek, uien, blauwe kaas en cheddar kaas goed door elkaar en verdeel het mengsel in zes porties.
- Verdeel het gehakt in twaalf stukken en druk ze iets plat.
- Maak in zes van de gehaktstukken een kuiltje en vul deze met het uienmengsel.
- Leg de overige gehaktstukken erop en druk goed aan om platte hamburgers te maken. Zorg ervoor dat de vulling goed is ingesloten.
- Rooster de hamburgers op de barbecue tot ze gaar en knapperig zijn.