Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke 85 paleo chili con carne wraps met sla knoflooksaus (zonder bonen) op tafel.
- Fruit de uien gedurende 2-3 minuten. Voeg dan ook de knoflook toe en bak dit nog eens 2 minuten mee. Voeg het gehakt, zout, peper, chilipoeder, paprikapoeder, oregano en 1 eetlepel gemalen komijnzaadpoeder toe. Bak dit rul.
- Voeg dan de blokjes paprika toe en roerbak tot het vocht verdampt is. Voeg de passata en mais toe en breng dit rustig aan de kook. Laat het nog 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen.
- Snij eventueel de grote buitenste bladeren van de sla af (goed wassen) voor de paleo wrap.
- Snij de rest van de sla fijn, snij de tomaat en komkommer en hussel deze door elkaar in een kom.
- Maak de wrap(s) eventueel nat en bak ze kort aan 1 zijde. Draai om en strooi er geraspte kaas over. Bak licht totdat de kaas gesmolten is en de wrap nog zacht genoeg is om op te rollen (eventueel met een deksel op de pan).
- Doe wat chilisaus in het midden van de (slablad-) wrap, daar bovenop wat salade, knoflooksaus en verkruimelde tortilla chips (eventueel nog wat sambal). Rol de tortilla op zoals je dat normaal zou doen. Eet smakelijk!