Spitskool met gehakt

Spitskool met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een over heerlijke combinatie van gehakt, ui, tomaten, spitskool, Madras en kokosmelk. Serveer dit gerecht met een stukje Naanbrood of rijst en geniet van deze heerlijke Indiase smaken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Groene peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spitskool met gehakt op tafel.

  1. Snijd de ui in halve ringen, de tomaten in blokjes en de spitskool in grove reepjes.
  2. Verhit de olie in een pan en voeg de ui, de zaadjes (indien gebruikt) en de chili toe. Bak het geheel circa 1 minuut.
  3. Voeg het gehakt toe en bak nog eens 3 minuten.
  4. Voeg de Madras, kokosmelk, de tomaten en de spitskool toe. Leg een deksel op de pan en stoom het geheel circa 4 minuten.
  5. Serveer met naanbrood of rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Kool Spitskool