Feijoda uit de crockpot

Feijoda uit de crockpot

Smulweb imageSmulweb

Langzaam stoven en dan smullen: Feijoda uit de crockpot. Bak vlees, uien, knoflook en paprika in de pan. Daarna de ingrediënten in de crockpot doen en stoof informeer zes uur. Voeg daarna de zwarte bonen en kruiden toe. Als alternatief twee uur sudderen in een braadpan.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Feijoda uit de crockpot op tafel.

  1. Verhit olie in de pan en bak al het vlees aan.
  2. Voeg uien, knoflook en paprika toe en bak alles nog plm. 2 minuten mee.
  3. Voeg bouillon, rode peper, laurierblaadjes en sinaasappelsap of limoensap toe.
  4. Doe alles in de crockpot en stoof op stand 1 plm. 6 uur.
  5. Zet de crockpot uit en voeg zwarte bonen en kruiden toe. Laat het geheel even warm worden.
  6. Als alternatief kan het gerecht ook in een braadpan worden bereid. Laat het dan plm. 2 uur sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Kruiden