Bietjes met vis

Bietjes met vis

Smulweb imageSmulweb

Een kleurrijk gerecht van bietjes met koolvisfilet en aardappelschijfjes, gegratineerd met demi crème fraîche en dille. Perfect voor op een doordeweekse dag. Bak in de oven voor slechts 30 minuten op 220° C.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bietjes met vis op tafel.

  1. Snijd de voorgekookte bietjes in plakjes en leg ze in de ingevette ovenschaal.
  2. Leg de koolvisfilet erop, dan de demi crème fraîche eroverheen en kruid met een beetje dille.
  3. Vervolgens de aardappelschijfjes erop leggen en dan nog een klein beetje dille erover strooien.
  4. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 220° C en laat het 30 minuten bakken.
eet smakelijk