Pasta met palmkool

Pasta met palmkool

Smulweb imageSmulweb

Pasta met palmkool, uitgebakken spekjes, knoflook en room. Breng op smaak met peper, zout en een beetje citroensap. Geniet van deze verrassende smaakcombinatie!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 400 g Cavolo Nero

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met palmkool op tafel.

  1. Bak de spekjes uit in een tl olijfolie. Voeg de in repen gesneden palmkool en knoflook toe. Bak dit minstens 10 minuten. Voeg vervolgens de tomaatjes toe.
  2. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg af en toe een beetje pastawater toe zodat het als het ware kan roerbakken.
  3. Kijk of de kool gaar is en voeg de room toe. Warm het geheel goed door.
  4. Breng op smaak met peper, zout en een beetje citroensap.
  5. Laat de pasta uitlekken en schep deze door het koolmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Kool