Havermoutpap met rozijnen en gedroogde abrikoos

Havermoutpap met rozijnen en gedroogde abrikoos

Smulweb imageSmulweb

Maak je dag compleet met een warme kom havermoutpap met rozijnen en gedroogde abrikozen. Heerlijk zacht en vol van smaak. Perfect voor een drukke ochtend!

15 min bereiden

ontbijt

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Havermoutpap met rozijnen en gedroogde abrikoos op tafel.

  1. Breng de melk in een pan aan de kook. Voeg de havermoutvlokken erbij en laat het 10 minuten onder af en toe roeren koken.
  2. Verdeel de pap over 2 kommen.
  3. Snijd de gedroogde abrikozen in stukjes en voeg deze samen met de rozijnen toe aan de havermoutpap.
  4. Eetsmakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Fruit Havermout Abrikozen Havermoutpap