Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Blt pastasalade op tafel.
- Zet een grote pan met water op het vuur en breng aan de kook. Kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de dressing door de mayonaise en crème fraîche in een kommetje goed door elkaar te mengen. Voeg hieraan toe de geperste knoflook, verse peterselie en wat peper en zout naar smaak. Meng alles goed door elkaar en zet de dressing even aan de kant.
- Snijd de ijsbergsla en tomaten klein. Was de ijsbergsla samen met de tomaten. Snijd het uitje fijn. Snijd de ontbijtspek in reepjes en bak deze in een droge koekenpan totdat ze lekker krokant beginnen te worden.
- Zodra de pasta 'al dente' is, giet je deze af. Voeg de dressing toe en meng deze door de pasta. Voeg vervolgens ook de tomaten, sla, ui en uitgebakken spek toe en meng alles goed door elkaar. Serveer de pasta salade direct.