Boerenkool quattro formaggi (koolhydraatarm)

Boerenkool quattro formaggi (koolhydraatarm)

Smulweb imageSmulweb

Een koolhydraatarme boerenkool quattro formaggi die je blij maakt. Het gehakt, de boerenkool en rookworst samen gebakken in de pan, daarna afgetopt met kaas en de oven in want kaas moet gesmolten zijn. Lekker knapperig met noten- of lijnzaadbrood.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Boerenkool quattro formaggi (koolhydraatarm) op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snipper de ui en de knoflook en fruit in wat olijfolie.
  3. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  4. Voeg de sambal en de paprikapoeder toe.
  5. Voeg de boerenkool toe en bak het 5 minuten totdat het is geslonken.
  6. Voeg de crème fraiche toe en verwarm dit.
  7. Vet de ovenschaal in.
  8. Doe het boerenkoolmengsel in de schaal.
  9. Snijd de rookworst in stukjes en verspreid deze over de boerenkool.
  10. Snijd de kaas (eventueel) in kleine blokjes en verdeel deze over de boerenkool met worst.
  11. Zet het geheel in de oven voor ongeveer 20 minuten.
  12. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Boerenkool