- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Langzaam gegaarde sappige kabeljauw met pepers en knoflook uit de oven op tafel.
- Knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden.
- In een koekenpan olie met knoflook en rode peper zacht verhitten tot de knoflook gaat geuren.
- Oven voorverwarmen op 100 graden. Ovenschaal (nog zonder vis) mee voorverwarmen in de oven. Schaal uit de oven halen.
- Kabeljauw bestrooien met peper en zout. Vis in de schaal leggen en de pittige verwarmde olie over de vis gieten.
- Vis plm 25 minuten in het midden van de oven op 100 graden boven- en onderwarmte garen.
- Voor opdienen de vis bestrooien met peterselie.
- De vis heeft nu een super lekkere smaak. Is precies goed en niet droog. Heb je een dunner stuk kabeljauw dan vermindert de oventijd dus even in de gaten houden.