Gebakken frikandel wrap ala sterredag

Gebakken frikandel wrap ala sterredag

Smulweb imageSmulweb

Snel en makkelijk te bereiden, de gebakken frikandel wrap ala sterredag. Mooi bruine frikandellen gerold in de wrap met verse curry en knapperige buitenkant. Een culinaire traktatie waar iedereen van zal genieten en wat een ware smaakexplosie veroorzaakt!

15 min bereiden

tussendoortje

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gebakken frikandel wrap ala sterredag op tafel.

  1. Ontdooi de frikandel(len) 2 minuten in de magnetron op vol vermogen (indien ze nog bevroren zijn).
  2. Verwarm de oven voor op 200 C.
  3. Pak het pannetje en doe er een klein beetje boter in. Bak de frikandellen snel rond, zodat ze mooi bruin worden van buiten.
  4. Neem een wrap en leg deze op een bord. Smeer de curry erop in een streep in het midden van de wrap. Smeer niet te veel, anders veeg je het er bij het rollen weer uit.
  5. Leg de frikandel aan de rand van de wrap en rol de wrap nu om de frikandel. Rol gewoon strak op.
  6. Halverwege vouw je de zijkanten van de wrap naar binnen (alsof je een cadeautje inpakt) en rol je verder. Zo worden de zijkanten "ingepakt" en blijven deze dicht.
  7. Als de wrap helemaal is opgerold, kan deze de oven in. 6 minuten op 200 graden is voldoende. Het mag ook iets langer.
  8. Klaar! En smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Wraps Frikandel