Cheesecake met lemoncurd en bastogne

Cheesecake met lemoncurd en bastogne

Smulweb imageSmulweb

De combinatie van lemon curd met bastognekoek jummie! Maak deze cheesecake met lemoncurd en bastogne nu zelf. Bereid de roomkaas, slagroom, vanillesuiker en citroenzest tot een crème en verdeel de cheesecake crème over de glaasjes. Verdeel daar overheen een laagje lemoncurd. Laat minimaal 1 uur opstijven en garneer de cheesecake met opgeklopte slagroom en biscuitkruimels.

25 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cheesecake met lemoncurd en bastogne op tafel.

  1. Verkruimel of vermaal de bastogne en verdeel dit over de glaasjes. Druk het met een lepeltje een beetje aan.
  2. Mix de roomkaas met slagroom, vanillesuiker en de citroenrasp door elkaar zodat er een mooie crème ontstaat.
  3. Verdeel de cheesecake crème over de glaasjes en verdeel hierover een laagje lemon curd. Laat de cheesecakes minimaal een uurtje opstijven in de koelkast.
  4. Klop een beetje extra slagroom op voor de garnering en bestrooi tot slot met biscuitkruimels.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake