Hasselback kipfilet met roomkaas en spek

Hasselback kipfilet met roomkaas en spek

Smulweb imageSmulweb

Hasselback kipfilet met roomkaas en spek gevuld en gegratineerd met feta en parmezaanse kaas. Perfect voor een heerlijk diner.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 Ontbijtkoek
  • 1 el Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hasselback kipfilet met roomkaas en spek op tafel.

  1. Maak met een koksmes inkepingen dwars over kipfilets.
  2. Breng de kipfilets op smaak met zout en peper.
  3. Vul de onderste helft van elke inkeping met roomkaas.
  4. Leg daarop een opgerold plakje ontbijtspek.
  5. Verdeel feta en geraspte Parmezaanse kaas erover.
  6. Bak het geheel in de oven bij 180-200°C tot het gaar en goudbruin van kleur is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kaas Vlees Speklap