- 2 tl Korianderzaad
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Jacobsschelp op korstdeeg op tafel.
- Haal de bladeren van de witlof en kook deze in 15 minuten gaar.
- Kneus de korianderkorrels en voeg ze toe aan het pannetje met de gekookte witlof en een klontje boter.
- Voeg een snufje zout, suiker en sinaasappelsap toe en kook op een laag vuur totdat het ingedikt is.
- Snijd het deeg in kleine rondjes.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Vet de bakjes in en bekleed ze met vetvrij papier. Vul de bakjes met het witlofmengsel en leg er een plakje deeg op. Zet dit 15 minuten in de oven.
- Snijd de coquille in dunne plakjes.
- Haal de bakjes uit de oven, draai ze om op een bordje. Beleg met de plakjes coquille, een snufje zout, peper, een scheutje olijfolie en affilla cresse.