Salade met brie walnoot en honing

Salade met brie walnoot en honing

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke salade van veldsla, brie, walnoten en honing. Voeg peper toe aan de walnoten en brie, nadat deze zijn gehakt. Combineer alles met de sla en trostomaten en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer met stokbrood en geniet!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Salade met brie walnoot en honing op tafel.

  1. Doe de veldsla in een slakom en hak de walnoten grof met een koksmes.
  2. Doe de gehakte walnoten in een aparte mengkom en laat even staan.
  3. Snijd de brie in plakken en daarna in blokjes. Als de brie te zacht is om te snijden kan je deze kort in de vriezer laten opstijven. Doe de blokjes brie bij de walnoten in de mengkom en giet hier een flinke scheut vloeibare honing over. Voeg wat versgemalen peper toe, roer alles door elkaar en doe bij de veldsla.
  4. Snijd de trostomaten in blokjes en meng deze met de rest van de salade.
  5. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, wat extra peper en een beetje zout.
  6. Serveer eventueel met een stukje stokbrood en geniet ervan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Kaas