Tomatenveloute

Tomatenveloute

Smulweb imageSmulweb

Een rijke, zachte en romige tomatensoep met de heerlijke smaak van basilicum. Perfect voor een koude avond.

45 min bereiden

soep

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1500 ml Water
  • 2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tomatenveloute op tafel.

  1. Pel en snipper de ui. Stoof in de Solo aan en voeg dan de andere in stukjes gesneden groenten erbij.
  2. Giet er de bouillon bij, voeg het laurierblad toe en laat op een zacht vuur garen.
  3. Verwijder het laurierblad en mix glad.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de soep goed warm worden en haal van het vuur af.
  6. Roer de eierdooier los met de room en voeg bij de soep.
  7. Meng en werk af met de gehakte basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep