- 1 el Basilicum
- 125 g Buffelmozzarella
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Gevulde pizzapaprika op tafel.
- Snijd de helft van de salami in blokjes. Verhit een hapjespan zonder olie, en bak de salamiblokjes 5 minuten op hoog vuur.
- Voeg knoflook, paprika en ui toe en fruit 5 minuten op lager vuur. Voeg gepelde tomaten toe, plet deze en voeg basilicum en versgemalen peper toe. Breng aan de kook en laat 15-20 minuten pruttelen zonder deksel, zodat de saus kan inkoken.
- Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijst en verdeel de saus over de paprika's. Garneer met plakjes mozzarella en eventueel nog wat extra salamiblokjes. Smeer de randjes van de paprika lichtjes in met wat olie. Bak ze in de ovenschaal 15-20 minuten in de voorverwarmde oven tot de paprika beetgaar is en de kaas gesmolten is.