Vegetarische shoarma van tempeh

Vegetarische shoarma van tempeh

Smulweb imageSmulweb

Krokante en kruidige shoarma die volledig vegetarisch is. Gerookte tempeh met verse groenten, gekruide knoflook- en tomatensausjes en warm pita-brood maken dit gerecht tot een echte oosterse klassieker. Klaar in een handomdraai!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Pitabroodjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Vegetarische shoarma van tempeh op tafel.

  1. Marineer de in reepjes gesneden tempeh met de kruiden gedurende minimaal een uur.
  2. Snijd de komkommer, tomaat en ijsbergsla.
  3. Maak de knoflooksaus en de tomaat-paprikasaus door de ingrediënten door elkaar te mixen.
  4. Bak de tempeh reepjes 4 minuten in een koekenpan.
  5. Verwarm de pita-broodjes in een andere pan.
  6. Snijd deze vervolgens open en vul met de tempeh, groenten en sausjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Tempeh